Food Detective- test intolerancije na hranu

Food Detective je test intolerancije na hranu kojim se iz nekoliko kapi krvi iz prsta određuje prisustvo IgG antitijela specifična za 59 vrsta hrane, koja se proizvode kao imunološki odgovor organizma kod preosjetljivosti na neku od namirnica. Smatra se da ova antitijela mogu biti jedan od uzroka zdravstvenih problema kao što su nadutost, proljev, sindrom iritabilnog crijeva, glavobolja, migrena, promjene na koži….

Nakon jednostavnog postupka, bez dodatne opreme, testna pločica nakon postupka koji traje 40 minuta, pokazuje prisutnost IgG antitijela na specifičnu hranu. Svi potrebni materijali za izvedbu testa su priloženi u pakiranju.

Food Detective je jednostavan, siguran, točan i brz test koji je prvi izbor u svijetu za testiranje intolerancije na hranu, u uvjetima van laboratorija, od strane djelatnika u dijetetici i zdravstvu.

Namirnice na koje se testiraju kvalitativne vrijednosti IgG

Žitarice: kukuruz, durum, pšenica, gluten, riža, raž

Orašasti plodovi: badem, brazilski oraščić, indijski oraščić, kakaovac, kikiriki, mix mahunarki (grašak, leća, grah), soja, orah.

Meso: govedina, piletina, janjetina, svinjetina.

Riba: mix slatkovodna riba (losos, pastrva), mix školjki i rakova (škampi, kozice, rakovi, jastog, dagnja), tuna, mix bijela riba ( bakalar, list)

Povrće: brokula, kupus, mrkva, celer, krastavac, poriluk, paprike (crvena, zelena, žuta), krumpir

Voće: jabuka, crni ribiz, grejp, mix dinje (dinja, lubenica), maslina, naranča, limun, jagoda, rajčica

Ostalo: jaje (cijelo), kravlje mlijeko, češnjak, đumbir, gljive, čaj, kvasac


FOOD DETECTIVE- upute za korištenje

Food Detective možete kupiti na našem webshopu klikom na link FOOD DETECTIVE

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem.

Share this post