O nama

Cilj Life-platform anti-aging webshopa je svim kupcima omogućiti najbolje iskustvo kupovine u skladu s Vašim željama, očekivanjima i potrebama. Od nas uvijek možete očekivati prijateljski savjet, razumijevanje za Vaše individualne potrebe te potpunu diskreciju.

Zašto kupovati kod nas?

Kvalitetni proizvodi koje i sami koristimo: Vršimo selekciju proizvoda i biramo samo najbolje.

Naše glavno pravilo je da biramo samo one proizvode koje bi i sami koristili.

Brinemo o Vama- Potrudili smo se da korištenje web shopa bude što jednostavnije. Ako se dogodi da naručite proizvod kojim niste zadovoljni, možete ga vratiti u roku od 14 dana uz povrat novca.

Stalnim stručnim usavršavanjem kroz razne edukacije, suradnjom s drugim zdravstvenim stručnjacima te izuzetnom aktivnošću u svom javnozdravstvenom djelovanju preko širenja svijesti o zdravlju raznim člancima, nastojimo biti lider u zdravstvenom savjetovanju na našem području. Nudimo kompletnu ponudu, savjetovanja sa nutricionistima, laboratorijski nalazi (Poliklinika Analiza), te na kraju izabrane suplemente po vašim potrebama.

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na web stranicama nisu zamjena za liječnički pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korištenja lijekova i preparata za samoliječenje, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom